Gauge cluster out NO accessories work?

Discussion in 'Electrical' started by vpmac, May 11, 2018.

  1. vpmac

    vpmac Not-quite-so-new-guy

    Joined:
    May 14, 2017
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Fayetteville Ga.
    Still in the electrical hell! Keep coming us with new problems. I hate electrical!! With my gauge cluster out while replacing them with Autometer gauges I notice that my radio and other accessories do not receive power. This is regardless of the key in the run position or in the accessory position. Is there somthing in the gauge cluster that goes back to the accessories?

    I did manage to post a picture of my El Camino today so it has not been a total loss.

    Thanks

    Mac
     
  2. RustBucket

    RustBucket Apprentice

    Joined:
    Feb 8, 2018
    Messages:
    76
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    8
    Have you tried checking your fuses?
     
  3. vpmac

    vpmac Not-quite-so-new-guy

    Joined:
    May 14, 2017
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Fayetteville Ga.

    Yes, checked fuzes but everything worked until I pulled the gauge cluster. Very odd.
     
Loading...
Similar Threads - Gauge cluster accessories Forum Date
Gauge / Cluster repair 78 Malibu Electrical May 15, 2017
my plans for 83 monte ss gauge cluster Electrical Dec 15, 2016
gauge cluster wiring help.... Electrical Oct 6, 2016
1987 Grand Prix Warning Gauge Cluster & Ignition Electrical Sep 19, 2016
Gauge cluster...Tach replacement Electrical Aug 10, 2016

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice