Instrument light issues

Michael Miller

Not-quite-so-new-guy
Mar 11, 2018
15
13
3
#1
83 malibu wagon. Just bought the car and working on a few problems. Nine of the Instrument lights work. The turn signal and high beam lights do work. The fuse is good and I haven't pulled it apart to check all the bulbs(will be this weekend , just trying to get info before tearing it down).
I wiggled the headlight switch and still no dash lights ,But for some reason the temp and oil gauges moved. Also gas gauge, oil pressure and tach dont work properly. I dont know if all of this could be tied to the same problem.
 

fleming442

Comic Book Super Hero
Dec 26, 2013
3,081
1,307
113
#2
There's a ground near the e-brake assembly- check that. There should be an 'instr lts' fuse by itself. Also, might try cleaning the connector at the printed circuit board on the cluster with a pencil eraser (remember slot cars?), then slather on some dielectric grease....
 
Oct 2, 2016
934
580
93
#3
When crap is goofy look for a bad ground or a fuse blown creating weird stuff. Check body ground at battery
 
Oct 2, 2016
934
580
93
#5
The brown is dash and parking. Look at cigarette lighter light and there is a specific fuse so use a test light to check ALL fuses
 

robert garringer

Not-quite-so-new-guy
May 9, 2018
13
3
3
bradenton,florida
#6
The brown is dash and parking. Look at cigarette lighter light and there is a specific fuse so use a test light to check ALL fuses
All the parking lights work, but the right turn just turns on in the dash but no blink and the right lights that are surposed to blink just stay at normal light not bright like the blinker light?
 

Similar threads

Please support GBodyForum Sponsors

Classic Truck Consoles Dixie Restoration Depot Mike's Montes P-S-T Southside Machine Performance UMI Performance

contact Admin@GBodyForum.com for info on becoming a sponsor