85ss turn signal not working

85ss/85gn

Master Mechanic
Jan 31, 2007
257
43
beaver dam,wi
Have a 85 SS. Been sitting for years and got it running again. Replaced the bulbs. I can't get the driver side turn signals to work. The front side marker flashes when the four ways are on. Everything worked when parked. Any ideas on the issue? Fuses are all good. Only thing I changed was the steering column with a rebuild one.
 

CopperNick

Royal Smart Person
Supporting Member
Feb 20, 2018
2,377
113
Canada
Check the flasher module. If it has sat for a bit, it can go stupid. And make sure the bulbs you used are correct for where they were installed. Some of those sockets take a dual filament build while others only require a single filament. A double filament bulb in a single pin socket will drive you nuts because both contacts on the bulb can be getting power from the one socket contact at the same time.


Nick
 
  • Agree
Reactions: 1 user

85ss/85gn

Master Mechanic
Thread starter
Jan 31, 2007
257
43
beaver dam,wi
This little guy?
 

Attachments

  • PXL_20220929_162833763.jpg
    PXL_20220929_162833763.jpg
    711.2 KB · Views: 28

GBodyForum is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com. Amazon, the Amazon logo, AmazonSupply, and the AmazonSupply logo are trademarks of Amazon.com, Inc. or its affiliates.

Please support GBodyForum Sponsors

Classic Truck Consoles Dixie Restoration Depot UMI Performance

Contact Admin@GBodyForum.com for info on becoming a sponsor